Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Arhinmäki myöntää ajautuneensa kärhämään korttelirallia ajaneiden nuorten kanssa

Kansanedustaja Paavo Arhinmäki (vas.) myöntää Facebookissa joutuneensa suukopuun ja pieneen kärhämään toissa viikonloppuna korttelirallia ajaneiden nuorten kanssa. Hänen mukaansa poliisi tai kukaan muu ei ole ollut häneen yhteydessä.

Iltalehti kertoo suukovun johtaneen siihen, että lehden saamien tietojen mukaan Arhinmäki olisi potkaissut nuoren miehen auton etuosaa niin, että siihen tuli vaurioita. Helsingin poliisi on kertonut lehdelle, että sillä on tutkinnassa epäilty autoon kohdistunut vahingonteko, joka tapahtui Kruunuvuorenrannan Koirasaarentiellä 18. huhtikuuta.

Poliisi ei kommentoinut lehdelle epäillyn henkilöllisyyttä.

Arhinmäki sanoo Facebookissa menneensä ottamaan autojen rekisterikilvistä valokuvat, jolloin toinen auto kiihdytti häntä kohti ja jarrutti hänen eteensä.

– Siinä kohdassa nostin jalkani suojaksi, Arhinmäki sanoo Facebookissa.

Toinen paikalla ollut nuori mies kertoi Arhinmäen käyneen häntä rinnuksista kiinni. Nuorelle miehelle selvisi vasta myöhemmin, että kyse oli Arhinmäestä.

STT:n tekstiviestillä tavoittama Arhinmäki ei halunnut kommentoida enempää kuin mitä hän kertoi Facebookissa, koska poliisikaan ei ole häneen ollut yhteydessä.