"Omassa laumassa ollaan koko kasvatusajan" – Lankisen tilalla sonnit ulkoilevat läpi vuoden ja lähtevät viimeiselle matkalleenkin tutussa laumassa

Ympärivuotinen ulkoilu on naudoille luontaista. Turkkikin kasvaa sään mukaisesti. Eemeli Sarka

Atrian teettämän Kokkibarometri-tutkimuksen mukaan horeca-alalla lihan jäljitettävyys kiinnostaa entistä enemmän, ja kotimaisen lihan arvostus nousee edelleen. Pihvirotuisten sonnien kasvatukseen keskittyneellä Lankisen tilalla pihvirotuisten nautojen kasvatus alkoi 80-luvulla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin