Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Bitcoinin arvo nousi ensimmäisen kerran yli 60 000 dollariin

Virtuaalivaluutta bitcoinin arvo nousi lauantaina ensimmäistä kertaa yli 60 000 dollariin, kertoi verkkosivusto CoinMarketCap . Sen mukaan bitcoinin arvo heilahteli iltapäivällä 60 000 dollarin molemmin puolin.

Bitcoinin arvo on vuoden sisällä noussut huimasti, sillä vielä viime vuoden maaliskuussa yhden bitcoinin sai 5 000 dollarilla, Arvoa on nostanut muun muassa se, että verkkomaksuyhtiö PayPal hyväksyi sen käytön palvelussaan. Arvoa nosti myös se, että sähköautovalmistaja Tesla investoi 1,5 miljardia dollaria bitcoineihin viime kuussa.

Vuonna 2009 lanseeratun bitcoinin arvo on heilahdellut villisti aiemminkin. Vuonna 2017 sen arvo nousi alle 1 000 dollarista 20 000:een, kunnes se taas laski alle 5 000 dollariin seuraavan vuoden lokakuussa.