Poliisi tutkii bussissa tapahtuneita epäiltyjä pahoinpitelyjä – pummilla matkustamisesta alkaneeseen selkkaukseen liittyy myös somessa jaettu video, jota tutkitaan useilla rikosnimikkeillä

Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii epäiltyjä pahoinpitelyjä, jotka tapahtuivat paikallaan seisoneessa bussissa, poliisi kertoo tiedotteessa. Tapaus sattui Espoossa viime perjantaina.

Iltapäivällä tapahtunut välikohtaus sai alkunsa, kun Turuntiellä Leppävaarassa pysähdyksissä ollut bussi sai kyytiinsä matkaliputtoman matkustajan. Bussikuski pysäytti ajoneuvon asian selvittämiseksi.

Tilanne kärjistyi sanaharkkaan ja yhteenottoon, jossa olivat osallisina bussikuski ja kaksi nuorta henkilöä.

Kuljettaja ja yhteenottoa estämään pyrkinyt sivullinen saivat lieviä vammoja, tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi on kirjannut tapaukseen liittyen epäiltyjä pahoinpitelyjä. Pahoinpitelyistä ovat epäiltyinä kaksi nuorta henkilöä, joista toinen ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa. Epäillyistä nuorista toinen on ilman matkalippua matkustanut henkilö.

Paikalla ollut sivullinen kuvasi tilanteesta videon, jota on jaettu sosiaalisessa mediassa. Myös videon kuvaamisesta on tehty rikosilmoitus. Poliisi kertoo tutkivansa tapausta nimikkeillä yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, laiton uhkaus ja kunnianloukkaus.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut