Kesko lopettaa kolme kenkäkauppaketjua – 130 työpaikkaa häviää

Kauppakonserni Kesko keskittyy vapaa-ajan kaupassa urheilukauppaan Intersport - ja Budget Sport -ketjuissaan. Kesko ilmoittaa samalla lopettavansa The Athlete's Foot -, Kookenkä - ja Kenkäexpertti -liikkeensä, niiden verkkokaupat ja yhtiötoiminnot.

Päätöksen myötä työt loppuvat tämän vuoden loppuun mennessä noin 130 ihmiseltä.

– Liiketoimintojen lopettaminen tapahtuu ketju- ja myymäläkohtaisesti. Tavoitteena on lakkauttaa The Athlete’s Foot -ketjun liiketoiminta kesän 2021 loppuun mennessä ja Kookenkä ja Kenkäexpertti -ketjujen liiketoiminta vuoden 2021 loppuun mennessä. Yksittäisten myymälöiden sulkemisaikataulu tarkentuu myöhemmin. Siihen asti kaikki myymälät palvelevat verkkokaupan ohella asiakkaita normaaliin tapaan, sanoi vapaa-ajan kaupan johtaja Sami Kiiski tiedotteessa.

Keskolla on vapaa-ajan kaupan alalla yhteensä 81 urheilukaupan myymälää, 32 Kookenkä-myymälää, seitsemän Kenkäexperttiä ja 9 Athlete's Foot -myymälää.

Kiiski sanoi Keskon näkevän kasvun mahdollisuuksia erityisesti urheilukaupassa.

– Molemmat urheilukaupan ketjumme ovat erinomaisissa asemissa: Intersport on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja ja Budget Sport on hintatietoisten ja helppoa asiointia arvostavien valinta. Jatkossa tulemme kehittämään molempia urheilukaupan ketjuja Keskon kasvustrategian mukaisesti, Kiiski ennakoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut