Turussa kadonneen 18-vuotiaan tapaus: 50-vuotias mies vangittu epäiltynä törkeästä vapaudenriistosta

Maria Rosvall / STT

Turussa marraskuussa kadonneen 18-vuotiaan naisen tapauksessa on vangittu epäilty.

50-vuotias mies vangittiin lauantaina Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä muun muassa törkeästä vapaudenriistosta. Poliisin mukaan mies on tunnustanut tekonsa.

Nainen oli lähtenyt lauantain 7. marraskuuta ja sunnuntain 8. marraskuuta välisenä yönä puoli yhden aikaan kävelemään Turun ylioppilaskylästä kohti Kohmon kaupunginosaa, kun hän katosi. Nainen löytyi kolme päivää katoamisensa jälkeen.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Salosen mukaan tutkinta on edelleen alkuvaiheessa eikä tapahtumien kulusta voi siksi vielä kertoa enempää. Salonen ei halua ottaa kantaa siihenkään, tunsiko epäilty uhrin entuudestaan tai onko epäillyllä aiempaa rikollista taustaa.

Epäilty mies otettiin kiinni viime viikon keskiviikkona. Hänellä on osoitetiedot Säkylässä Satakunnassa.

Poliisin mukaan epäillyn jäljille päästiin peruspoliisityöllä, teknisellä ja taktisella tutkinnalla. Poliisi haluaa kuitenkin kiittää ihmisiä lukuisista vihjeistä ja tiedoista, joita se on saanut rikostutkinnan aikana.

Syyte asiassa pitää nostaa huhtikuun puoliväliin mennessä.

---

Korjattu aiempaa uutista klo 12.19: Säkylä sijaitsee Satakunnassa, ei Varsinais-Suomessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut