Joe Biden antoi tukensa verotutkinnan kohteeksi joutuneelle Hunter-pojalleen

Hunter Biden myöntänyt toimineensa harkitsemattomasti joissakin liiketoimissaan, mutta kiistää tehneensä mitään laitonta. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Yhdysvaltojen tuleva presidentti Joe Biden on antanut täyden tukensa pojalleen, Hunter Bidenille, jonka verotietoja on alettu tutkia Delawaren osavaltiossa. Biden ja hänen puolisonsa Jill kommentoivat asiaa CBS-kanavalla Stephen Colbertin keskusteluohjelmassa .

– Me luotamme poikaamme. En ole huolissani häntä vastaan esitetyistä syytöksistä. Niitä käytetään minua vastaan. Minusta se on vähän epäreilua... mutta niin kauan kuin hänellä on asiat hyvin, niin meilläkin on, Biden sanoi.

Presidentinvaalit hävinnyt Donald Trump esitti vaalikampanjan aikana useita syytöksiä Hunteria ja tämän isää vastaan ja väitti, että Bidenit ovat korruptoitunut rikollisperhe. Trump väitti muun muassa, että Joe Biden vaati Ukrainan korkeimman syyttäjän erottamista suojatakseen Burisma -yhtiötä ja poikaansa korruptiotutkinnalta. Hunter Biden toimi aiemmin kaasuyhtiö Burisman hallituksen jäsenenä.

Hunter, 50, on myöntänyt toimineensa harkitsemattomasti joissakin liiketoimissaan, mutta kiistää tehneensä mitään laitonta.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut