Kolmea murhasta epäiltyä 16-vuotiasta poikaa vaaditaan vangittavaksi Helsingissä – uhri samanikäinen poika

Murhatun teinipojan ruumis löytyi Koskelan sairaalan lähistöltä Helsingistä. JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

STT

Kolmea 16-vuotiasta poikaa vaaditaan tänään vangittavaksi samanikäisen pojan murhasta Helsingissä. Käräjäoikeus käsittelee asiaa aamulla puoli kymmenestä alkaen.

Poliisin mukaan epäilty henkirikos tapahtui perjantaina Koskelan sairaalan lähistöllä. Uhri löytyi tekopaikalta vasta maanantaina, jolloin myös epäillyt otettiin kiinni.

Poliisi on kertonut, että epäillyt ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan. Poliisin mukaan uhriin oli kohdistettu eri puolille kehoa vakavaa, pitkäkestoista ja erityisen raakaa ja julmaa väkivaltaa.

Poliisi pyytää havaintoja

Poliisi kertoi eilen, ettei sillä ole toistaiseksi tiedossa teolle mitään motiivia. Poliisin tietojen mukaan pojat olivat viettäneet yhden epäillyn syntymäpäiväjuhlia ja nauttineet alkoholia. Mahdollisista muista päihteistä poliisilla ei vielä ole tietoa.

Poliisin mukaan epäiltyjä on alustavasti kuultu ja he ovat myöntäneet osallistuneensa kaverinsa pahoinpitelyyn. Rikoksesta epäillyt eivät ole poliisille entuudestaan tuttuja.

Kuulusteluissa on selvinnyt, että paikalle sattunut nainen oli huutanut pojille jotain jossain vaiheessa tekoa. Poliisi pyytää tätä naista tai teosta muutoin tietäviä ilmoittamaan tietonsa tapausta tutkivalle Helsingin poliisin nuorisoryhmälle joko sähköpostitse nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai soittamalla virka-aikana numeroon 029 547 1200.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut