Itsenäisyyspäivänä kenraalikunnassa viisi ylennystä

Ylennyksen kenraaliluutnantiksi saanut Timo Kakkola on toiminut Puolustusvoimien sotatalouspäällikkönä vuoden 2020 alusta. Hänet ylennettiin kenraalimajuriksi vuonna 2017. HANDOUT / LEHTIKUVA

STT

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on itsenäisyyspäivänä ylentänyt kenraalimajuri Timo Kakkolan kenraaliluutnantiksi, prikaatikenraali Vesa Virtasen kenraalimajuriksi, prikaatikenraali Mikko Heiskasen kenraalimajuriksi, eversti Timo Saarisen prikaatikenraaliksi ja eversti Juha-Pekka Keräsen prikaatikenraaliksi.

Kakkola on toiminut Puolustusvoimien sotatalouspäällikkönä vuoden 2020 alusta. Hänet ylennettiin kenraalimajuriksi vuonna 2017.

Virtanen on toiminut Pääesikunnan suunnittelupäällikkönä vuodesta 2017 ja hänet ylennettiin prikaatinkenraaliksi vuonna 2016. Heiskanen on ollut Pääesikunnan johtamisjärjestelmäpäällikkönä vuodesta 2016, hänet ylennettiin vuonna 2015 prikaatinkenraaliksi.

Saarinen on palvellut Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen apulaisjohtajana vuoden 2020 alusta ja Keränen on ollut Ilmavoimien esikuntapäällikkönä vuoden 2020 alusta.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut