Entistä useamman kasvissyöjän lautasella on nyt lihaa, mutta mikä tahansa ei kelpaa

Johanna Ratian ylämaankarja kasvaa ulkona, laumassa ja syö luomutilan nurmirehua. Kasvattaja haluaa antaa eläimille mahdollisimman hyvän elämän. Katja Luoma

Moni kasvisruokavaliota noudattanut on nykyisin valmis ottamaan lautaselleen myös lihaa. Ei ehdoitta: etenkin eettisistä syistä lihan syömisen lopettaneet haluavat tietää, mitä lihaa syövät, mistä se on tullut ja miten se on kasvatettu.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi