Miguel Männistö, 26, luottaa keittiössä enemmän makuaistiinsa kuin tarkkoihin mittoihin – Kokkina hän nauttii työstään mutta haaveilee myös patologin ammatista

Tofu pitää maustaa ronskilla kädellä, muuten se ei maistu miltään, Männistö neuvoo.

Kun kokki Miguel Männistö, 26, tekee ruokaa, hän ei tuijota raaka-aineiden tai mausteiden määriä pilkuntarkasti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi