Suomessa 58 uutta koronatartuntaa – viikon saldona 400 tartuntaa

Kahden viime viikon aikana on raportoitu 689 tartunnasta. JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

STT

Suomessa on raportoitu 58 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 318 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu 689 tartuntaa. Sitä edellisellä 14 päivän jaksolla luku oli 371.

Viimeisten seitsemän vuorokauden aikana tapauksia on ollut 400, mikä on 111 enemmän kuin edeltävien seitsemän vuorokauden tapaukset.

Koronaviruksen ilmaantuvuus eli tapaukset 14 vuorokauden ajalta per 100 000 asukasta on 11,3. Edellisten 14 vuorokauden ilmaantuvuusluku oli 6,1. Suurin ilmaantuvuusluku maakuntatasolla on Etelä-Savossa, jossa luku on 34,4.

Länsi-Pohjan, Itä-Savon ja Etelä-Karjalan ilmaantuvuusluku on puolestaan nolla.

Koronavirustestejä on tehty yhteensä yli 880 000 kappaletta. Vuorokauden aikana testejä tehtiin 3 398 enemmän kuin edeltävän vuorokauden aikana.

Sairaanhoitopiirit raportoivat koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyvät kuolemantapaukset ja sairaalahoidossa olevien ihmisten määrät maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut