Tampereella annettu vaaratiedote ei enää voimassa – tulipalon aiheuttamasta savusta ei ole vaaraa

STT

Tampereella, Linnainmaan ja Pappilan alueella tulipalon aiheuttama savu ei aiheuta enää vaaraa. Hätäkeskuslaitos kertoi vaaran päättymisestä maanantaina alkuillasta Twitterissä.

Hätäkeskuslaitos antoi vaaratiedotteen savusta maanantaiaamuna Twitterissä. Vaaratiedote annettiin Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan myös radion kautta aamulla kello yhdeksän aikaan.

– Savun suuntaa seurataan, ja tällä hetkellä se menee kohti pohjoista, Pirkanmaan pelastuslaitos kertoi tiedotteessaan kello yhdentoista aikaan.

Palo syttynyt ilmeisesti murskainkoneesta

Savu oli lähtöisin suuresta palosta Enerkon Oy :n energia- ja ympäristöpalvelun toimipisteessä. Paikalla palaa noin hehtaarin kokoinen energiapuukasa.

Pelastuslaitoksen mukaan Itä-Tampereella Hautalantiellä syttynyt puukasa palaa edelleen. Palo on lähtenyt todennäköisesti murskainkoneesta.

– Palo on saatu rajattua, mutta sammutustyö tulee kestämään vielä useita tunteja, koska kohteen raivaus joudutaan tekemään kaivinkoneiden avustamana, pelastuslaitos kertoo tiedotteessaan.

Sammutustyöt kestävät Olkkosen arvion mukaan tiistaiaamuun, mutta suurimmat palopesäkkeet saadaan sammutettua kaivinkoneiden avustuksella maanantai-iltaan mennessä.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut