Väkivallalla uhkailleet heittelivät kivillä ja varastivat pariskunnan auton Lapissa

STT

Lapissa Ylitorniolla liikenteen vaaratilanne johti selkkaukseen, jonka päätteeksi autoilemassa olleelta pariskunnalta varastettiin kulkupeli väkivallalla uhaten.

Poliisin mukaan tilanne alkoi, kun ajossa ollutta pariskuntaa vastaan tuli pakettiauto, joka oli törmätä heidän autoonsa. Pariskunta lähti seuraamaan pakettiautoa, ohitti sen ja yritti pysäyttää pakettiauton pysähtymällä sen eteen tien laitaan.

Tämän seurauksena pakettiauto ajoi pariskunnan auton perään. Poliisi kertoo, että pakettiautossa oli neljä ihmistä, joista kaksi poistui paikalta, mutta kaksi muuta jäi haastamaan riitaa pariskunnan kanssa.

Uhkaavasti käyttäytyneet ihmiset muun muassa heittelivät pariskuntaa kivillä, käy ilmi poliisin tiedotteesta. Lisäksi toinen heistä yritti lyödä autoilemassa ollutta miestä. Kun pariskunta pakeni loitommas, toinen uhkailijoista varasti heidän autonsa ja lähti ajamaan pois paikalta.

Pariskunnan auto löytyi myöhemmin läheltä Ylitornion juna-asemaa, mutta poliisi ei ollut vielä aamuyöllä tavoittanut epäiltyjä. Seurueeseen kuului poliisin tietojen mukaan kolme miestä ja yksi nainen.

Lapin poliisi pyytää vihjeitä epäillyistä ja pakettiautosta. Poliisi sai ilmoituksen tapahtumista maanantaina hieman ennen iltayhdeksää.

----------------------

Korjattu aiempaa uutista kello 8.32: Tapaus sattui Lapissa, ei Meri-Lapissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut