Poliisi epäilee Vantaan Veromiehen rakennuspaloa tahallaan sytytetyksi – silminnäkijöiltä kaivataan havaintoja

Poliisi epäilee Vantaan Veromiehessä perjantain vastaisena yönä alkanutta rakennuspaloa tahallaan sytytetyksi. Poliisi ilmoitti tutkivansa Silvastintiellä tapahtunutta paloa törkeänä tuhotyönä.

– Paikan päältä on löytynyt murtojälkiä. Kaikkia mahdollisia silminnäkijöitä tai tapauksesta tietäviä pyydetään ilmoittamaan havaintonsa poliisille, jotta epäiltyjen jäljille päästään mahdollisimman pian, totesi rikoskomisario Mikko Minkkinen.

Pelastuslaitos kehotti aamuyöllä ja aamulla asukkaita sulkemaan Veromiehen lähiseudulla ikkunat ja ilmastoinnin. K-Rauta Vantaanportin puuvaraston palosta levisi runsaasti savua.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta aamulla ennen puolta kolmea. Tulen sammutus ja jälkiraivaus jatkuivat aamupäivään.

Tieliikennekeskuksen mukaan palosta aiheutui aamuyöllä haittaa Kehä III:n liikenteelle. Kehä III:n liikenne palautui jo aamulla normaaliksi, mutta lentoasemalle vievä ramppi oli pois käytöstä puolillepäivin.

Paloon liittyvät havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamalla vihjenumeroon 0295 413 636.

Palopäällikkö Paul Nyberg kertoi aikaisin aamulla, että ihmisiä ei ollut vaarassa. Palopaikalla ei ollut tulen syttyessä tiettävästi ketään.

Palon aineelliset vahingot nousevat Nybergin mukaan mittaviksi.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut