Raaka-aineissa mainittu liivate saa monet hylkäämään koko reseptin – treenaa sen käyttöä retroherkulla

Todellinen retroherkku. 1980-luvun kahvipöydän ehdoton kuningatar oli hedelmäkermakakku. Riku Pasanen

Moni kotikokki lopettaa reseptin lukemisen siinä kohtaa, kun raaka-aineluettelossa mainitaan liivate. Apua, ei mitään niin monimutkaista!

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi