Korona lykkäsi Savonlinnan oopperajuhlat, Seinäjoen tangomarkkinat ja Pori Jazzin ensi vuoteen

Tangomarkkinat järjestetään seuraavan kerran Seinäjoella ensi vuoden heinäkuussa. Timo Aalto / LEHTIKUVA

STT

Suurten yleisötapahtumien kielto siirsi sekä Savonlinnan oopperajuhlat, Seinäjoen tangomarkkinat ja Pori Jazzin ensi vuoteen.

Savonlinnan oopperajuhlien ohjelmisto on ensi vuonna sama, joka oli suunniteltu täksi kesäksi.

– Hallituksen linjaus kesän yleisötilaisuuksista on selkeä, ja oopperajuhlien hallitus toimi sen mukaisesti. Niin paljon kuin festivaalin siirtäminen riipaiseekin, se oli oikea ratkaisu, sanoo oopperajuhlien hallituksen puheenjohtaja Petteri Walldén tiedotteessa.

Asiakkaiden jo ostamat ja varaamat tämän kesän liput siirretään kesälle 2021. Esitysten uudet päivämäärät ilmoitetaan pian oopperajuhlien verkkosivuilla, ja oopperajuhlat on myös suoraan yhteydessä lipun ostaneisiin.

Arvion mukaan juhlien siirtäminen vuodella aiheuttaa festivaalille jopa 2 miljoonan euron tappiot.

Koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen ja sen asettamien rajoitteiden takia myös Tangolaulukilpailu, Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailu sekä Tanssiorkestereiden SM-kilpailu keskeytetään tältä vuodelta, kertoi tangomarkkinat tiedotteessa.

Tangomarkkinat järjestetään seuraavan kerran Seinäjoella 7.–11.7. 2021.

Tämän vuoden tapahtumaan ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät ensi vuoden tapahtumaan. Asiakkaat voivat myös lunastaa ostonsa takaisin lokakuun loppuun mennessä Tangotoimistosta.

Myös Pori Jazz peruuntuu tältä vuodelta ja siirtyy ensi vuoteen. Festivaalin pääkonsertit järjestetään Porin Kirjurinluodossa 15.–17.7. 2021.

Tämän kesän liput voi käyttää ensi vuonna. Jo ostetut liput voi palauttaa voimassaolevien toimitusehtojen mukaisesti, kertovat järjestäjät tiedotteessa.

Muusikko Lauri Tähkä siirtää ensi kesän Toreilta Töölöön -kiertueen konsertteja vuodella eteenpäin. Siirto koskee Seinäjoelle kesäkuuksi ja Helsinkiin elokuuksi kaavailtuja konsertteja.

Uusien aikataulujen mukaan konsertti Seinäjoella järjestetään 29. toukokuuta 2021 ja Helsingissä 11. kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille keikkapäiville.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut