Verkkokaupan ruokakassin toimitusajat vaihtelevat päivästä viikkoihin – alueelliset ja myymäläkohtaiset erot ovat suuria

Ruuan verkkokaupassa alueelliset ja kauppakohtaiset erot ovat suuria. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Ruokakauppojen verkkomyynti on kasvanut koronvirustilanteen takia räjähdysmäisesti, ja ruokatoimitusta voi joutua odottamaan jopa viikkoja. Alueelliset ja kauppakohtaiset erot ovat kuitenkin suuria.

Pahimmillaan toimitusajat ovat viikon tai jopa viikkoja, kerrotaan S-ryhmästä . Pahimmat odotusajat ovat pääkaupunkiseudulla.

Joillakin alueella joutuu puolestaan odottamaan vain päivän. Esimerkiksi Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta kerrotaan, että tänään tilatut tuotteet saa noudettua tai kotiinkuljetuksena huomenna.

K-ryhmässä toimitusajat vaihtelevat myymäläkohtaisesti. K-ryhmän tavarakaupan johtaja Harri Hovi suositteleekin tarkistamaan useamman myymälän toimitusajat ja lupaa, että kotiin toimittavia myymälöitä tulee koko ajan lisää.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut