Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ulkomaat

Medvedev: Venäjän talouskehitys jättää toivomisen varaa

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev arvioi torstaina venäläisille televisiokanaville, että Venäjän talous kasvaa tänä vuonna maksimissaan 1,3–1,5 prosenttia, uutistoimisto Tass kertoo. Pääministerin mukaan kehitys jättää toivomisen varaa. Medvedevin mukaan inflaatio jää tänä vuonna korkeintaan 3,8 prosenttiin, minkä hän sanoo olevan ennätyksellisen matala luku Venäjän historiassa.

Medvedev kertoi näkemyksensä maan talouskehityksestä torstaina haastattelussa, jonka hän antaa vuosittain venäläisille televisiokanaville. Haastattelussa hän veti yhteen maan kehitystä ja hallituksen saavutuksia kuluneelta vuodelta. Kaikkiaan Medvedev kuvasi vuotta 2019 vakaaksi niin sosiaalisella- kuin taloussektorillakin.

Talouslukujen lisäksi Medvedev totesi haastattelussa muun muassa, ettei Venäjällä ole suunnitelmia kieltää Youtubea maassa.

Medvedev myös kutsui EU:n toimia Venäjää kohtaan lyhytnäköisiksi. Hän sanoi Venäjän olevan valmis rakentamaan kahdenvälisiä suhteita EU-maihin.

Lisäksi pääministeri kutsui haastattelussa Venäjään kohdistuneita doping-syytöksiä "loputtomaksi Venäjän-vastaiseksi saippuaoopperaksi".

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi