Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ulkomaat

Mies muilutti liian lihavan kissansa lentokoneeseen Venäjällä – some ihastui, Aeroflot vei lentopisteet

Ylipainoisen kissansa lentokoneen matkustamoon puljannut mies on noussut eläinystävien sankariksi Venäjällä.

Mihail Galinin oli tarkoitus matkustaa Aeroflotin lennolla Moskovasta Vladivostokiin, kun Moskovan kentällä paljastui, ettei hänen Viktor-kissansa pääsisi koneen matkustamoon. Aeroflotin sääntöjen mukaan yli kahdeksan kilon painoisten lemmikkien pitää matkustaa ruumassa. Punnituksessa selvisi, että Viktor-kissa oli lihonut kymmenkiloiseksi, Galin kirjoittaa laajasti levinneessä Facebook-päivityksessään.

Galin ei suostunut laittamaan rakasta lemmikkiään ruumaan, vaan jätti lennon väliin ja päätti hankkia hoikemman kissan esiintymään Viktorina punnitusta varten. Seuraavana päivänä Galin palasi kentälle mukanaan toinen, painovaatimukset täyttävä kissa. Kun korvaava katti oli läpäissyt punnituksen, Galin palautti sen omistajilleen ja nousi koneeseen Viktorin kanssa.

Galinin huijaus olisi jäänyt Aeroflotilta todennäköisesti huomaamatta, ellei hän olisi itse kertonut asiasta Facebookissa. Päivitykseensä Galin liitti myös kuvan, jossa Viktor makoilee lentokoneen ykkösluokassa samppanjalasin kanssa.

Galinin päivitys keräsi runsaasti ihastelevia kommentteja, mutta Aeroflotia ei naurattanut. Yhtiö tarkisti lentokentän turvakameratallenteet, joissa kissahuijaus näkyi. Rangaistuksena Aeroflot poisti Galinin kanta-asiakasohjelmastaan ja nollasi kaikki hänelle kertyneet lentopisteet, joita joidenkin tietojen mukaan oli runsaasti.

Sosiaalisessa mediassa Aeroflotin toiminta on tuomittu ja sitä on syytetty muun muassa ylipainoisten syrjinnästä.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi