Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ulkomaat

Hongkongissa sadat mielenosoittajat tukkivat liikennettä lentoasemalle

Mielenosoittajat uhmasivat elokuusta voimassa ollutta oikeuden määräystä, joka on kieltänyt lentoaseman häiritsemisen sakko- ja vankeusrangaistuksen uhalla. LEHTIKUVA/AFP

Hongkongissa mielenosoittajat ovat jälleen haitanneet kaupungin kansainvälisen lentoaseman toimintaa. Sadat mielenosoittajat tukkivat osan lentoasemalle johtavista teistä, ja iltapäivällä lentokentälle vievä juna keskeytti liikennöinnin.

Mustiin pukeutuneet ja sateenvarjoilla varustautuneet mielenosoittajat rakensivat barrikadeja bussilaitureille ja yrittivät katkaista terminaaleille vievän päätien liikenteen.

Mielenosoittajat uhmasivat elokuusta voimassa ollutta oikeuden määräystä, joka on kieltänyt lentoaseman häiritsemisen sakko- ja vankeusrangaistuksen uhalla. Oikeus määräsi asiasta sen jälkeen, kun suurmielenosoitukset sotkivat kaupungin lentoliikenteen useammaksi päiväksi elokuun alkupuolella.

Tämänkertaiset mielenosoitukset eivät ole aiheuttaneet lentojen peruuntumisia. Lentoasema on kuitenkin kehottanut matkustajia lähtemään lentoasemalle hyvissä ajoin varautuakseen viivytyksiin matkan varrella.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi