Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ulkomaat

Kaksi kuollutta suomalaista löydettiin vuokra-asunnosta Andalusiasta

Mijas sijaitsee lähellä Fuengirolaa, jossa asuu paljon suomalaisia. Lehtikuva / Heikki Saukkomaa

Kaksi suomalaista on löydetty kuolleena Mijasin rannikkokaupungista Andalusiasta Etelä-Espanjasta, kertoo espanjalaismedia. ABC Andalucian mukaan kuolleina löytyi vuonna 1983 syntynyt mies ja vuonna 1992 syntynyt nainen.

Lehden viranomaislähteistä hankkiman tiedon mukaan kuolemansyyntutkijan alustava arvio on, että kuolemat liittyisivät huumeiden yliannostukseen.

Paikallisen median mukaan kaksikko on saattanut olla kuolleina useita päiviä. Heidät löydettiin torstain vastaisena yönä vuokra-asunnosta, jonka omistaja on niin ikään suomalainen, mutta hän ei asu Espanjassa, kertoi Sur-lehti.

Surin mukaan kuolleet eivät ole pariskunta, vaan nainen on asunut asunnossa yhdessä poikaystävänsä kanssa, joka ei ole asunnosta kuolleena löytynyt mies. Poikaystävä kävi naapurien mukaan asunnossa keskiviikkona, mutta tuolloin kaksikon on jo täytynyt olla kuollut, arvelivat lehden haastattelemat naapurit.

Poliisi etsii nyt poikaystävää, jota ei vielä ole tavoitettu.

Asunnosta löytyi myös verta.

Naapurit soittivat poliisit paikalle sen jälkeen, kun asunnosta oli alkanut tulvia kammottavaa löyhkää ympäriinsä. Tapauksen tutkinta on siirretty paikallispoliisilta kansalliskaartin vastuulle.

Ulkoministeriön viestintäpäivystyksestä kerrottiin STT:lle, ettei Suomen Madridin suurlähetystöstä ollut vielä aamupäivällä kerrottu lisätietoja asiasta.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi