Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ulkomaat

Trump tapasi Twitterin toimitusjohtajan Valkoisessa talossa – syytti tätä ennen Twitteriä syrjinnästä ja poliittisesta pelistä

Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey keskusteli Trumpin kanssa muun muassa ensi vuoden presidentinvaalien alla käytävästä some-keskustelusta. LEHTIKUVA/AFP

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tavannut Twitterin toimitusjohtajan Jack Dorseyn Valkoisessa talossa. Tapaaminen tuli pian sen jälkeen, kun Trump oli arvostellut Twitteriä poliittisesta pelistä ja syyttänyt sosiaalisen median alustaa syrjivästä käytöksestä.

– Parasta, mitä Twitterille on koskaan tapahtunut, on Donald Trump, presidentti tviittasi lainaten erään yhdysvaltalaistoimittajan sanoja ja jatkoi, että Twitter ei tästä huolimatta kohtele häntä republikaanina hyvin.

Uutiskanava CNN:n mukaan republikaanit ja oikeistoa edustavat mediapersoonat ovat vuosien ajan syyttäneet Twitteriä ja muita sosiaalisen median kanavia puolueellisiksi konservatiivisia käyttäjiä vastaan. Oikeiston väitteille ei ole löydetty perusteita.

Twitterin tiedottajan mukaan Dorsey ja Trump keskustelivat tapaamisessaan muun muassa vuoden 2020 vaalien alla käytävästä somekeskustelusta. Trumpin mukaan miehet keskustelivat muun muassa Twitteristä ja sosiaalisen median maailmasta yleensä.

Trump käyttää Twitteriä aktiivisesti mielipiteidensä ja poliittisten linjaustensa jakamiseen.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi