Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Ulkomaat

Poliisi vahvisti Kiirunan kolarin kuusi kuolonuhria, eivät Pohjoismaista

Pikkubussi ja kuorma-auto törmäsivät toisiinsa Kiirunassa Masugnsbyn luoteispuolella. LEHTIKUVA/TT

Kiirunassa Pohjois-Ruotsissa sattuneessa pikkubussin ja kuorma-auton kolarissa kuoli kuusi ihmistä, vahvistaa Ruotsin poliisi.

Poliisi ei kerro alustavasti tunnistettujen kuolonuhrien kansalaisuutta, mutta kaikki uhrit olivat syntyneet 1990-luvulla ja lähtöisin Pohjoismaiden ulkopuolelta. Myöskään sitä ei kerrota, miksi he olivat Ruotsissa. Lopullisen tunnistamisen arvioidaan vievän aikaa.

Onnettomuus tapahtui hieman ennen aamukahta lauantaina maantiellä 395 Kiirunan kunnassa. Poliisilla ei ole vielä varmaa tietoa siitä, kumpi ajoneuvoista oli ajautunut vastaan tulevien kaistalle. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahasti törmäyksessä.

Bussissa oli yhteensä seitsemän ihmistä, joista kuusi kuoli ja yksi kuljetettiin helikopterilla sairaalaan. Viranomaisten mukaan loukkaantunut selvisi kuitenkin lievin vammoin. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta työnantajansa mukaan mies on pahasti järkyttynyt.

NSD kertoo, että paikallisten mukaan onnettomuuspaikalla sijaitseva mutka on vaarallinen ja siinä on tapahtunut lukuisia ulosajoja..

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi