Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Journalisti: Fokus Media lakkauttamassa Oman Ajan, Cosmopolitanin ja Ellen

Aikakauslehtiä julkaiseva Fokus Media aikoo lakkauttaa Oma Aika -lehden ja harkitsee myös nuorille naisille suunnattujen Cosmopolitanin ja Ellen lakkauttamista, kertoo Journalisti. Yli 50-vuotiaille lukijoille suunnattu Oma Aika päätettiin yt-neuvottelujen jälkeen lakkauttaa ensi vuoden helmikuussa. Lehdestä ilmestyy sitä ennen vielä neljä numeroa, kaksi tämän vuoden puolella ja kaksi ensi vuonna.

Elleä ja Cosmopolitania on tämän hetken kaavailujen mukaan tarkoitus julkaista vielä ensi vuoden alkupuolelle saakka. Yt-neuvottelut alkavat ensi viikolla.

Fokus Media osti vuoden 2017 lopussa Cosmopolitanin Sanomalta ja Ellen, Oman Ajan sekä Koti & Keittiön Allerilta . Lehtiyhtiö on julkaissut kaikkiaan kahtatoista erikoisaikakauslehteä.

Toimitusjohtaja Tapani Pitzen sanoi Journalistille, että kysymys on lehtien kannattavuudesta.

– Oma Aika päätettiin lopettaa, koska meillä ei ole varaa kustantaa tappiollista lehteä. Cosmopolitanin ja Ellen tilannetta en voi tässä vaiheessa kommentoida enempää. Lakkauttamismahdollisuutta tutkitaan. Neuvottelukutsu on annettu. Mikään ei ole tietenkään varmaa.

-----

Korjattu klo 19.47 Journalistin korjattua omaa juttuaan: Elleä ja Cosmopolitania on tarkoitus julkaista ensi vuoden alkupuolelle saakka, ei paria numeroa.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi