Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Paavolan Citymarketin kauppias ehdolla K-ryhmän vuoden työnantajakauppiaaksi

Petri Putila on K-Citymarket Paavolan kauppias. Kuva: Kesko

Lahden K-Citymarket Paavolan kauppias Petri Putila on yltänyt finaaliin K-duuni-kilpailussa, kertoo K-ryhmä. Kilpailussa etsitään K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta.

Ehdokkaina kilpailussa saattoivat olla kaikki K-kauppiaat. Työnantajakauppiaan lisäksi K-duuni-kilpailussa etsitään K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää.

Kilpailuun saatiin ennätysmäärä ehdotuksia, 1 852 kappaletta, joista K-kauppiasliiton hallitus valitsi molempien sarjojen finalistit.

Putila sanoo olevansa todella otettu finaaliin pääsystä.

– Yksi tärkeimmistä arvoista yrittäjänä minulle on henkilökunnan hyvinvointi. Tavoitteeni on ollut, että työtämme kaupalla määrittää lämpö ja ilo. Olen iloinen, ettei henkilökuntani ole kokenut sitä pelkäksi sanahelinäksi.

Putilaa ehdottaneet kehuivat Putilaa muun muassa sydämelliseksi suunnannäyttäjäksi. Hänen todettiin myös arvostavan työntekijöitään ja osoittavan sen päivittäisessä tekemisessä.

Putilan kanssa K-ryhmän vuoden työnantajakauppias -palkinnosta kisaavat kauppiaat Suvi ja Mikko Pirkola Mäntsälän K-Market Kaunismäestä ja kauppias Marko Laaksonen Tampereen K-Supermarket Ratinasta.

Voittajat valitsee K-kauppiasliiton hallitus. Heidät julkistetaan K-ryhmän ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä marraskuun alussa.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi