Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Tjäreborg ja sen pohjoismaiset sisaryhtiöt jatkavat toimintaansa normaalisti, matkakohteissa jumissa olevat matkustajat yritetään kotouttaa mahdollisimman pian

Yhtiön mukaan tiistaille varattujen lentojen on määrä lähteä normaalisti. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Matkatoimisto Tjäreborgin ja sen pohjoismaisten sisaryhtiöiden toiminta jatkuu normaalisti huomenna, yhtiö kertoo sivuillaan. Myös lentojen kerrotaan jatkuvan normaalisti.

Yhtiön mukaan tiistaille varattujen lentojen on määrä lähteä normaalisti. Myös tänään perutut paluulennot pyritään järjestämään tiistaina. Paluulentojen aikatauluista ilmoitetaan matkustajille tekstiviestillä, kuten myös mahdollisista aikataulumuutoksista.

Thomas Cook Northern Europeen kuuluvat matkanjärjestäjät Tjäreborg, Ving , Globetrotter ja Spies sekä lentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia .

– Koska olemme itsenäinen ja kannattava yritys, olemme onnistuneet pankkien, rahoittajien ja takaajien avulla varmistamaan toimintamme jatkon, sanoo pohjoismaisen konsernin toimitusjohtaja Magnus Wikner tiedotteessa.

Tjäreborgin emoyhtiö Thomas Cook Group ilmoitti ajautumisesta konkurssiin varhain maanantaiaamuna. Tällä oli vaikutuksia myös Thomas Cook Airlines Scandinavian lentoihin, ja useita lentoja jouduttiin perumaan maanantain aikana.

Tjäreborgin myyntijohtaja Saana Ruonala kuvaa uutista STT:lle erittäin positiiviseksi.

- Neuvotteluita on käyty kokoajan. Meidän pohjoismainen osa on ollut yksi Pohjoismaiden kannattavimmista matkatoimistoista. Siksi pääsimme tähän, Ruonala kertoo STT:lle.

Ruonalan mukaan esimerkiksi parin kuukauden päähän sovittuja matkoja koskevat nyt normaalit peruutusehdot, sillä yhtiön toiminnan on määrä jatkua normaalisti.

Matkakohteissa jumissa olevat yritetään saada mahdollisimman nopeasti kotiin.

– Aikatauluista en osaa vielä sanoa, mutta toivottavasti mahdollisimman pian.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi