Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Pelicans ottaa vastuulleen Lahdessa järjestettävän Isojanon ravintolatoiminnan – "Lupaamme panostaa laatuun ja palveluun"

Kaksipäiväinen olut- ja musiikkitapahtuma Isojano järjestetään tänä vuonna 26. kerran. Kuva vuoden 2016 tapahtumasta. Kuva: Aku Isotalo

Hartwall ja Lahden Pelicans ovat solmineet uuden nelivuotisen sopimuksen, joka pitää sisällään myös elokuun lopulla järjestettävän Isojano-oluttapahtuman ravintolatoiminnan.

– Olemme viime vuosina pyrkineet systemaattisesti kehittämään ja kasvattamaan ravintolatoimintaamme myös Isku Areenan ulkopuolella ja tämä on meille jälleen erinomainen askel oikeaan suuntaan. On iso kunnia päästä vastaamaan perinteikkään ja suositun tapahtuman ravintolatoiminnasta. Lupaamme panostaa laatuun ja palveluun, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi Hartwallin tiedotteessa.

Hartwall ja Pelicans ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin. Hartwallin mainoksia on esimerkiksi ollut Pelicansin peliasuissa.

Lisäksi yhteistyötä on tehty Isku Areenan ravintolatoiminnassa.

Isojano järjestetään Lahdessa Hartwallin panimolla, Isojano-areenalla 23.–24. elokuuta. Tapahtumassa esiintyvät Aste, Vesala, Pyhimys, Anssi Kela, Stereo ja Arttu Wiskari.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi