Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Lahden Puuilo muuttaa – uusi myymälä rakennetaan Renkomäkeen

Puuilon kasvu suomessa on vahvaa, ja yhtiön mukaan laajenemisuutisia on tulossa lisää. Arkistokuva. Kuva: Pirjo Kamppila

Lahden Puuilo muuttaa uusiin tiloihin. Myymälälle rakennetaan täysin uudet tilat Lahden Renkomäkeen, noin viiden kilometrin päähän nykyisestä Keijutien myymälästä.

Uusi Puuilo valmistuu ensi keväänä Myyntimiehenkadulle Renkomäkeen, Vesijärven Auton naapuriin. Tavoitteena on, että myymälä saadaan auki ennen ensi vuoden kesäkauden alkua.

Päätös rakentaa Lahteen täysin uudet tilat syntyi tarpeesta päivittää myymäläverkostoa. Lahdessa tarvittiin paremmat tilat ja sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrelta.

– Teemme uuden selkeän myymälän, missä on väljempää ja valoisampaa ja tavarat löytyvät helpommin, Lahden Puuilon myymäläpäällikkö Timo Honkanen toteaa tiedotteessa.

Puuilon myymäläverkosto laajenee tänä vuonna 27:een myymälään.

Juuret Kainuussa

Tavarataloketju Puuilo on perustettu vuonna  1982 Kainuussa. Alunperin se oli puusepänverstas.   

Yritys myytiin kotimaisille pääomasijoittajille vuonna 2011 ja edelleen ruotsalaiselle sijoitusyhtiölle Adelis Equity Partners Fund I:lle vuonna 2015. Omistajana on myös yhtiön toimiva johto.

Lahteen Puuilo saapui kymmenen vuotta sitten, kun paikallinen yritys Pörssitavaratalo myytiin silloiselle kajaanilaiselle perheyhtiölle. Tuolloin Puuilolla oli viisi myymälää.

Puuilon uusi myymälä nousee Kärkkäisen tavaratalon naapuriin Renkomäkeen. Vieressä toimivat entuudestaan halpaketjut Motonet ja Biltema.

Puuilo myy muun muassa rautakauppatavaraa. Lähistöllä toimiva osuuskauppa Hämeenmaan Terra-rautakauppa  on juuri myyty saksalaiselle Bauhaus-yhtiölle.

Juttua täydennetty kello 17.03. yrityksen taustoilla.

Pirjo Kamppila
pirjo.kamppila@ess.fi
@
Veera Sinervo
veera.sinervo@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi