Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Antti Pohja Näkemystehdas MBE:n osakkaaksi

Minttu Murtomäki, Antti Pohja ja Merja-Leena Alenius muodostavat Näkemystehdas MBE:n omistajakolmikon. Kuva: Jarkko Järveläinen

Näkemystehdas MBE:n omistuspohja on laajentunut.

Vuonna 2018 MBE:llä viestintästrategina aloittanut Antti Pohja on nyt lahtelaisyhtiön kolmas osakas. Yrityksen pääomistaja, Merja-Leena Alenius jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Yhtiön kolmas omistaja on toimitusjohtaja Minttu Murtomäki.

Strategiseen markkinointiin, viestintään ja sisällöntuotantoon keskittyvä yritys aloitti toimintansa Mainostoimisto Business Expressin nimellä vuonna 1984. Uuden strategian mukaisesti myös analytiikka on keskeinen osa liiketoimintaa.

– Antti on mahtava lisä meidän tiimiimme ja tuo meille vankkaa viestinnän osaamista. Meillä on kovat kasvutavoitteet ja yhdessä tekemällä varmasti onnistumme, Murtomäki sanoo.

– Lahtelaisena olen ylpeä päästessäni mukaan perinteiseen lahtelaiseen yritykseen. Erityisesti kaksi asiaa vakuutti minut MBE:ssä: ihmiset ja strategia. Päivitetty strategiamme tuntuu myös toimivalta, joten päätös osakkuudesta oli lopulta helppo tehdä, Pohja kertoo.

Kalle Puttonen
kalle.puttonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi