Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Päijät-Hämeen tapahtumatiloja koottiin saman katon alle – sähköinen Venuu-palvelu laajentaa Lahden seudulle

Esimerkiksi Lahdessa sijaitseva Mukkulan Kartano löytyy tapahtumatilojen varauspalvelu Venuusta. Arkistokuva. Kuva: Mirja Hussain

Tapahtumatilojen sähköinen varauspalvelu, kasvuyritys Venuu laajentaa toimintaansa Lahden seudulle. Kyseessä on palvelu, jonka kautta voi järjestää niin yksityis- kuin yritystilaisuuksia.

Toukokuun 21. päivä mennessä palvelusta löytyi 132 Päijät-Hämeessä sijaitsevaa tapahtumatilaa, kuten esimerkiksi Lahdessa sijaitsevat Sibeliustalo sekä Mukkulan Kartano. Yritys aikoo kuitenkin kaksinkertaistaa Päijät-Hämeen tilakumppanien määrän tämän kevään aikana.

– Lahden seudun kävijämäärät ovat olleet vahvassa nousussa. Erityisesti viimeisen vuoden aikana olemme huomanneet selvää kysynnän kasvua ja haluamme reagoida tähän tarjoamalla entistä laajemman kattauksen potentiaalisia tiloja, Venuun myyntijohtaja Janne Vottonen kommentoi tiedotteessa.

Venuun kautta voi etsiä ja vertailla tapahtumatiloja sekä kysyä tarjousta että tehdä suoran varauspyynnön. Palvelun käyttäminen on maksutonta.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi