Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Lahdessa päämajaa pitävän Skyddan toimitusjohtaja vaihtui

Skydda toimittaa henkilönsuojaimia teollisuuden ja rakennusalan toimijoille. Kuvituskuva. Kuva: Colourbox

Henkilösuojainten toimittamiseen erikoistuneen Skyddan toimitusjohtaja on vaihtunut. Skydda Suomen pitkäaikainen toimitusjohtaja Heikki Heinonen siirtyi huhtikuun alussa Skyddan omistavan Bergman & Beving -konsernin palvelukseen. Skyddan toimitusjohtajaksi siirtyi yhtiön myyntijohtajana kolme vuotta toiminut Toni Schlobohm.

Skydda toimittaa henkilönsuojaimia teollisuuden ja rakennusalan toimijoille. Palveluvalikoimaan kuuluvat työturvallisuustuotteiden lisäksi työturvallisuuskoulutukset, putoamissuojainkoulutukset sekä suojainten huollot.

– Henkilönsuojainala kasvaa jatkuvasti, kun lait ja säädökset tiukentuvat, työturvallisuus kohenee ja yritysten vastuullisuus työntekijöistään kasvaa. Alan kasvu on seitsemästä kahdeksaan prosenttia vuodessa, kertoo Schlobohm tiedotteessa.

Skyddan pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Skydda on suurin henkilönsuojaukseen keskittynyt yritys Pohjoismaissa. Sen konsepti toimii tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta Suomessa 23 miljoonaa euroa. Henkilöstöä on noin 80, josta Suomessa noin 30 henkeä.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi