Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Lahden Scandic-hotelli vaihtaa omistajaa

Scandic Hotels on myynyt Scandic Lahti -hotellin liiketoiminnan GreenStar Hotelsille. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden Scandic-hotellin omistaja vaihtuu. Scandic Hotels on myynyt Scandic Lahti -hotellin liiketoiminnan GreenStar Hotelsille.

138-huoneisen hotellin vetovastuu siirtyy ostajalle elokuun alussa. Hotellin vuokrasopimus olisi muuten päättynyt vuoden lopussa. Henkilöstö siirtyy kaupassa niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

Lahden hotelli oli viimeinen kolmesta hotellista, joiden myynti oli Kilpailu- ja kuluttajaviraston ehdollisen Scandicin ja Restel Hotellit Oy:n yrityskaupan ehtona. Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Scandicin ja Restelin välisen 29.12.2017 toteutuneen Cumulus-hotelliliiketoimintakaupan sillä ehdolla, että Scandic myy yhden hotellin Lahdessa, Porissa ja Kuopiossa. Lisäksi sopimukseen sisältyi ehto, ettei Scandic osallistu tiettyihin hotelliprojekteihin Lappeenrannassa ja Vantaalla.

Porissa ja Kuopiossa sijaitsevien hotellien operointivastuut siirtyivät uusille toimijoille viime vuonna.

- Olemme tyytyväisiä solmimaamme sopimukseen. GreenStar Hotels Oy on kasvuhakuinen hotellioperaattori, joka sopii erinomaisesti jatkamaan Scandic Lahden toimintaa. Olen myös kovasti tyytyväinen yhteistyöhön Kilpailu- ja kuluttujaviraston kanssa divestointiprosessin aikana. Meidän osaltamme Restel Hotellit Oy:n yrityskauppa on tältä osin toteutettu, sanoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö tiedotteessa.

Millamari Uotila
millamari.uotila@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi