Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Valmet Automotive pestaa tuhat uutta työntekijää kuluvan vuoden aikana

Lisää työntekijöitä haetaan sekä akkujen että autojen tuotantoon. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Uudessakaupungissa autoja ja pian myös Salossa akkuja valmistava Valmet Automotive on ilmoittanut palkkaavansa noin tuhat uutta työntekijää kuluvan vuoden aikana. Uutta väkeä haetaan lähinnä tuotantotehtäviin, mutta myös toimihenkilöiden tarve kasvaa.

Lisää työntekijöitä haetaan sekä akkujen että autojen tuotantoon. Rekrytoinnissa käytetään yhtiön mukaan monia kanavia, mutta kampanja keskitetään toimipaikkojen työssäkäyntialueille Salon ja Uudenkaupungin tuntumassa.

Valmet käynnistää akkujen kokoonpanon Salossa tämän vuoden aikana. Toimihenkilöiden rekrytointi on jo alkanut, ja tuotantopuolen tekijöiden hakeminen käynnistyy toukokuussa, yhtiö kertoo.

– Valmet Automotive kasvaa tänä vuonna merkittävästi Salon akkutehtaan myötä. Samalla myös Uudenkaupungin autonvalmistukseen tarvitaan jatkuvasti lisää henkilöstöä. Autoala kiinnostaa työnhakijoita Suomessa, ja hakijamäärät akkutehtaan toimihenkilötehtäviin ovat ylittäneet odotuksemme, kertoo toimitusjohtaja Olaf Bongwald Valmetin tiedotteessa.

Kevään aikana Salon IoT Campuksella järjestetään rekrytointitilaisuuksia, joissa työnhakijoille esitellään akkutehtaan toimintaa ja työpaikkoja. Aiemmin Nokian matkapuhelinten valmistukseen käytetyissä tiloissa on aloitettu muutostyöt akkutuotantoa varten.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi