Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Lahden Nordea lyhentää konttorin aukioloviikon nelipäiväiseksi

Nordean konttori toimii Trion kauppakeskuksessa Lahdessa. Kuva: Anna-Kaisa Kojo

Suurpankki Nordea muuttaa konttorinsa aukioloaikoja Lahdessa. Ensi viikon maanantaista 12. marraskuuta alkaen konttori on auki tiistaista perjantaihin kello 10–16.30. Maanantaisinkin konttoriin pääsee vain, jos on varannut ajan etukäteen.

Muutoksen taustalla on pankin tiedotteen mukaan asiakaskäyttäytymisen muutos. Yhä useampi haluaa hoitaa pankkiasiat muulla tavalla kuin käymällä konttorissa. Jo joka kolmas asuntolainaneuvottelu käydään verkkotapaamisena asiakkaan kotoa tai esimerkiksi työpaikalta käsin.

– Digikanavien kautta Nordeaan ollaan yhteydessä satoja tuhansia kertoja päivässä, ja puhelimen sekä chatin kautta palvelua saa lähes 15 000 asiakasta päivittäin. Konttoreissa vierailevien asiakkaiden määrä on vähentynyt merkittävästi, mutta henkilökohtainen palvelu ei katoa, sanoo Nordean Lahden toimipaikan johtaja Kari Lind.

Jatkossa Lahden konttorin henkilökunta palvelee digineuvonnan sekä ajanvarauksen lisäksi Nordean asiakkaita valtakunnallisesti etäpalveluiden, esimerkiksi puhelimitse tai chatin, välityksellä. Käytännössä siis Lahden konttorissa voidaan palvella etänä Mikkelissä asuvaa asiakasta tai Lahdessa asuva asiakas saa palvelua Oulusta.

Lue myös: Nordean liikevoitto supistui – Konsernijohtaja: Emme ole tyytyväisiä tuottokehitykseen
 
Kalle Puttonen
kalle.puttonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi