Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Onnibus lopettaa taas liikennöinnin Lahden ja Turun välillä - "Matkustajilla reitillä hyvät oltavat vaikka olemmekin sieltä poissa"

Lahden ja Turun välillä on liikennöinyt Onnibussin yhteistyökumppani Miodex. Kuva: Mirja Hussain

Onnibus lopettaa reittivalikoimaansa kuuluneen liikennöinnin Lahden ja Turun välillä. Yhtiön kaupallinen johtaja Petteri Rantala kertoo, että reitin liikennöinti on ollut tappiollista, ja liikennöinti jää siksi pois yhtiön valikoimasta.

Lahden ja Turun välillä on liikennöinyt Onnibussin yhteistyökumppani Miodex helmikuun puolivälistä lähtien. Yhtiö on kuljettanut matkustajia viikonloppuisin eli perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin kerran päivässä. Viimeinen vuoro reitillä kulkee sunnuntaina 12. elokuuta.

Onnibus oli jo vetäytynyt kerran aikaisemmin Lahden ja Turun väliseltä reitiltä noin kolme vuotta sitten. Rantalan mukaan se palasi reitille vuoden alussa, kun Onnibussin yhteistyökumppani halusi kokeilla reitillä viikonloppuliikennettä.

Lue myös: OnniBussin Möttö: Liikennekaari on tuhannen taalan mahdollisuus
 

– Epäonnistunut kokeilu antaa ymmärtää, että matkustajat ovat tottuneet käyttämään reitillä nykyisiä toimijoita, ja nykyisten toimijoiden hinnoittelupolitiikka on aggressiivista. Matkustajilla on reitillä hyvät oltavat vaikka me olemmekin sieltä poissa, Rantala toteaa.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi