Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Peikolle uusi neljän miljoonan euron tehdas Arabiemiraatteihin

Havainnekuva uudesta tehtaasta.

Peikko Groupin myynti- ja tuotantoyhtiö Yhdistyneissä arabiemiraateissa, Peikko Gulf LLC, on aloittanut uuden tehtaan ja varaston rakentamisen Arabiemiraattien Ras Al Khaimahissa sijaitsevalle teollisuustontille.

Investoinnin arvo on noin neljä miljoonaa euroa, ja uuden tehtaan arvioidaan käynnistävän toimintansa vuoden 2019 alkupuolella.

– Olemme olleet tyytyväisiä valintaamme sijoittaa Lähi-Idän toimintomme Ras Al Khaimahin alueelle. Uusi tehdas mahdollistaa mittavamman tuotannon alueen massiivisiin hankkeisiin, kuten Sharjah Waterfront Cityyn Yhdistyneissä Arabiemiraateissa tai sisäministeriön asuinaluehankkeelle Saudi-Arabiassa. Panostamalla paikalliseen tuotantoon pystymme parhaiten vastaamaan asiakkaidemme tiukkoihin toimitusaikavaatimuksiin, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.

Peikon toiminta on kasvanut huomattavasti Lähi-Idässä viime vuosina ja kysyntä on jatkuvassa nousussa.

Tällä hetkellä Peikolla on tehdas- ja varastorakennus Ras Al Khaimahissa uuden maa-alueen läheisyydessä. Uuteen tehtaaseen kuuluu yli 3 000 neliötä tuotanto- ja varastointitilaa sekä uudenaikaiset toimistotilat.

Tehtaan käyttämä korkeatasoinen teknologia sekä automaatiotoiminnot lisäävät liitososien ja Delta-liittopalkkien tuotantokapasiteettia.

Terhi Säynäjärvi
terhi.saynajarvi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi