Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Lahtelainen Riikka-Maria Lemminki valittiin kansainvälisen järjestön hallitukseen

Riikka-Maria Lemminki on tuttu kasvo Päijät-Hämeessä. Tuore Mainostajien Liiton toimitusjohtaja puhui viime marraskuussa M-päivässä Lahden Sibeliustalolla. Kuva: Katja Luoma

Mainostajien Liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki on nimitetty alan kattojärjestö World Federation of Advertisers (WFA) hallitukseen.

Valinta julkistettiin järjestön tapahtuman yhteydessä tiistaina Tokiossa.

– Pääsy arvostetun markkinointiorganisaation hallitukseen on suuri kunnia, ja tätä kautta Mainostajien Liitto pysyy kansainvälisen markkinoinnin näköalapaikalla, Lemminki sanoo.

Viime elokuussa Mainostajien Liiton johtoon valittu Lemminki on lahtelaisia ja tunnettu myös Vääksyn kyläkaupasta, jonka hän perusti vuonna 2013 yhdessä miehensä kanssa.

World Federation of Advertisers on vuonna 1953 perustettu markkinoijien edunvalvoja ja verkosto, johon kuuluu 60 kansallista mainostajien liittoa kuudella mantereella sekä 90 maailman suurimpiin kuuluvaa brändinhaltijaa. Jäsenistönsä kautta järjestö kattaa noin 90 prosenttia maailmanlaajuisesta markkinointiviestinnästä, arvoltaan noin 900 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Järjestö kertoo edistävänsä vastuullista markkinointia. Toimintaohjelmassa ovat viime aikoina olleet muun muassa EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautuminen, paremman verkkomainonnan standardit, elintarvike- ja alkoholimainonta sekä sukupuolten tasa-arvo mainonnassa.

Kalle Puttonen
kalle.puttonen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi