Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Sporttiravintola Seiväs palvelee asiakkaita tänään viimeistä kertaa

Soprttiravintola Seiväs ehti toimia Lahdessa hiukan yli kaksi ja puoli vuotta. Kuva: Mirja Hussain

Sporttiravintola Seiväs lopettaa toimintansa kesäkuun alussa. Ravintola sulkee ovensa 9. kesäkuuta. Seiväs ehti toimia Rautatienkadulla lokakuusta 2015 lähtien.

Ravintolan liiketoimintaa pyörittäneen SporttiVeljet oy:n osakkaat kertovat tiedotteessa päätyneensä yksissä tuumin urheiluravintolansa toiminnan lopettamiseen nykyisessä muodossaan.

– Päädyimme osakkaiden kesken yhdessä tähän ratkaisuun. Yrityksemme lopettaa liiketoimintansa täysin velattomana. Nyt oli otollinen hetki päättää Seipään tarina ja siirtyä uusille urille, SporttiVeljet oy:n toimitusjohtaja Janne Sillgren kertoo.

Sillgren kertoo, että varsinkin suurten urheilutapahtumien aikaan ravintola on vetänyt väkeä kiitettävästi. Suurimpana haasteena ovat hänen mukaansa olleet arki-illat, jolloin ei ole ollut riittävän mielenkiintoista tv-urheilutarjontaa.

Pitkän linjan lahtelaisyrittäjä Sillgren kertoo aikovansa jatkaa yritystoimintaa ravintola-alalla.

Toimitilaa tarjolla uudelle yrittäjälle

Seipään toimitiloihin Rautatienkadulla haetaan uutta ravintola-alan yrittäjää. Liiketilat omistavan lahtelaisen WestStar Kiinteistöt oy:n toimitusjohtaja Heikki Savolainen uskoo, että kohde herättää kiinnostusta.

– Toimitilat on remontoitu vuonna 2015. Nykyaikaiset ja avarat toimitilat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ruokaravintolan ja ohjelmallisen kokonaispalvelun toteuttamiselle.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi