Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Loistava treffipaikka ja toimivat näyttelytilat - Caravan-messuille jatkoa Lahdessa

Järjestäjät lupaavat, että lapsiperheet huomioidaan entistä vahvemmin tulevilla Caravan-messuilla. Kuva: Sami Lettojärvi

Caravan-messut järjestetään Lahdessa ainakin vuoteen 2020 saakka. Matkailuajoneuvotuojat ry ja tapahtumayhtiö Koko Lahti /Lahden Messut ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tapahtuman järjestämisestä Messukeskuksessa myös seuraavan kolmevuotiskauden ajan.

Tulevan syyskuun tapahtuma on edellisen sopimuskauden viimeinen.

Caravan-messuja on järjestetty Lahdessa jo 16 vuoden ajan. Messukeskus on saanut erityiskiitosta sijainnistaan. Lahti on logistisesti erinomainen paikka valtakunnallisen tapahtuman järjestämiseen.

Messuvieraita Caravan-messuille saapuu paitsi ympäri Suomea, myös naapurimaista. Monet tulevat Lahteen omilla matkailuajoneuvoillaan.

Matkailuajoneuvotuojien puheenjohtaja Bo Karlsson korostaa Messukeskuksen ympäristön tarjoamaa mahdollisuutta alan harrastajien kokoontumisiin. Tilaa on, ja sillä on suuri vaikutus Caravan-messujen järjestämispaikan valinnassa.

- SF-Caravan Lahden seudun järjestämät caravan-treffit kasvavat vuosi vuodelta ja ovat merkittävä osa viikonlopun tapahtumaa, painottaa Karlsson.

Caravan-messut järjestetään seuraavan kerran 15.-17. syyskuuta. Yksi tulevista messuteemoista on matkailuajoneuvo perhettä yhdistävänä tekijänä, niin arjessa kuin lomallakin.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X