Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Talous

Finlayson lopettaa yhteistyön tavaratalo Kärkkäisen kanssa

Magneettimedia-julkaisu levittää Finlaysonin mukaan vastenmielistä propagandaa. Kuva: Lehtikuva / Marjo Sormunen

Finlayson on päättänyt lopettaa kaiken yhteistyön tavaratalo Kärkkäisen kanssa. Finlaysonin mukaan päätöksen takana ovat eettiset ja yhtiön arvoihin liittyvät syyt.

– Tavaratalo Kärkkäisen omistajat ovat Magneettimedia-julkaisun takana. Tämä julkaisu levittää vastenmielistä ja ahdasmielistä propagandaa, Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila sanoo tiedotteessaan.

Kurttilan mukaan Finlayson ei halua tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, joiden joiden arvot poikkeavat näin radikaalisti yhtiön omista arvoista.

– Haluamme, että suomalaisissa kodeissa sallitaan enemmän kuin tuomitaan ja erilaisuus nähdään rikkautena, ei rikoksena. Suurin osa suomalaisista on kanssamme samaa mieltä tässä asiassa,

Kurttilan mukaan Finlaysonin paljon keskustelua herättänyt Tom of Finland -mallisto on ollut kaupallinen menestys, ja toiminut eräänlaisena suvaitsevaisuuden mittarina.

– Se on omalta osaltaan auttanut suomalaisia keskustelemaan avoimesti seksuaalisesta vapaudesta. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että tämän päivän Suomi on avoin ja suvaitsevainen yhteiskunta, Kurttila sanoo.

STT
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi