Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Joulupuukeräys jäljessä viime vuodesta – Lahden alueelta tuli 1 000 lasten toivetta

Joulupuukeräys päättyy sunnuntaina. Kuva: Katja Luoma

Lahden ja Hollolan vähävaraisia lapsiperheitä tukevaan Joulupuukeräykseen on tullut tänä vuonna vähemmän paketteja kuin samaan aikaan vuosi sitten. Keräyksen järjestävät Lahden Nuorkauppakamari, Lahden 4H-yhdistys ja Lahden Rotaryklubit.

4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Petra Kerkkä kertoo, että keräyksen kautta 1 000 lasta odottaa omaa joululahjaa, mutta vielä keskiviikkona näytti siltä, että kaikki eivät sellaista tule saamaan.

– Olen jo joutunut raakkaamaan joitakin toiveita pois, koska lahjoja ei ole tarpeeksi. Viime vuonna lahjoja tuli todella paljon. Avuntarvitsijoiden määrä on kasvanut joka vuosi, Kerkkä sanoo.

Lahjojen saajat valitaan muun muassa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Lahden seurakuntayhtymän asiakkaista. Esimerkiksi Keski-Lahden seurakunta sai 28 keräyshakemuslomaketta, joille löytyi nopeasti hakijat.

Joulupuukeräykseen voi osallistua lahjoittamalla paketoimattoman paketin keräyspisteeseen, joita on Lahdessa muun muassa Kauppahallissa, kauppakeskus Karismassa ja kauppakeskus Valossa.

Keräys päättyy sunnuntaina.

Lue myös: Tuntuuko, että maailman pelastaminen on jo myöhäistä? Vääksyn energiapakkaus Sari Kolsi kertoo, miksi yrittäminen kannattaa
 
Chiméne Bavard
chimene.bavard@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi