Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kemppi toivoo hallituspohjan säilyvän entisellään: "Teen kaiken voitavani keskustan ja SDP:n keskinäisen luottamuksen jälleenrakentamiseksi"

Keskustan asikkalalainen kansanedustaja Hilkka Kemppi sanoo tekevänsä "kaikkensa keskustan ja SDP:n luottamuksen jälleenrakentamiseksi". Kuva: Sami Lettojärvi

Keskustan asikkalalainen kansanedustaja Hilkka Kemppi toivoo, että Antti Rinteen (sd.) hallituksen erottua uusi hallitus kyetään rakentamaan samojen puolueiden ja saman ohjelman varaan mahdollisimman pian. Keskustalla on täysi luotto SDP:hen ja muihin hallituspuolueisiin, vaikka luottamus eronneeseen pääministeriin loppuikin, Kemppi sanoo.

– Keskusta antaa kaiken tukensa demareille, jotta pääsemme tästä yhdessä eteenpäin. Hallitusohjelma on meidän näkökulmastamme hyvä ja viiden puolueen hallituskokoonpano on hyvä. Toivottavasti voimme jatkaa.

Jääkö pääministerin ja hallituksen eroon päätyneestä selkkauksesta lommo keskustan ja SDP:n välille?

– On vielä vaikea sanoa vielä mitään. Olen valmis tekemään kaiken voitavani keskustan ja SDP:n keskinäisen luottamuksen jälleenrakentamiseksi, Kemppi sanoo.

Erno Laisi
erno.laisi@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi