Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

ESS.fi uudistuu, tutustu beta-versioon ja anna palautetta

Etelä-Suomen Sanomien verkkosivusto ESS.fi uudistuu ensi vuoden alkupuolella. Olemme nyt avanneet sivuston beta-version.

Beta tarkoittaa sitä, ettei sivusto ole vielä kaikilta osiltaan valmis. Perusrakenne on valmis pääosin ja osa toiminnallisuuksista jo paikoillaan, mutta osaa rakennetaan vielä. Myös yksityiskohtia hiotaan.

ESS.fin beta-versio löytyy osoitteesta beta.ess.fi. Sivustoa kannattaa kokeilla paitsi pöytäkoneella myös kännykällä ja tabletilla.

Toivomme teidän lukijoiden kommentoivan ja antavan meille palautetta. Palautetta voit antaa täällä.

ESS.fin beta-version sisällöt ovat toimituksen valikoimia, mutta jos haluat nähdä kaikki julkaisemamme sisällöt tuoreeltaan, kannattaa vielä toistaiseksi käyttää tuttua ESS.fi-sivustoa vanhassa muodossaan. ESS.fin etusivulle pääset tästä.

ESS:n verkkosivusto uusiutuu konsernin medioista ensimmäisenä

Uudistus on osa Mediatalo Keskisuomalaisen valtakunnallista verkkopalveluiden kokonaisuutta. Konsernin yli 70 maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehteä saavat ensi vuoden aikana verkkopalveluihinsa yhteisen taustatekniikan.

Lukijoille kaikki konsernin lehdet näyttäytyvät jatkossakin omilla, tutuilla brändeillään. Ensimmäisenä, heti alkuvuoden aikana, konsernin medioista uudistuu Etelä-Suomen Sanomien verkkosivusto ESS.fi.

Viime vuosina voimakkaasti kasvaneessa Mediatalo Keskisuomalaisessa on ollut useita verkon taustajärjestelmiä, minkä vuoksi samaa kehitystyötä on tehty monelle eri alustalle. Kun jatkossa järjestelmiä on yksi, verkon kehitys- ja muutostarpeisiin voidaan reagoida aiempaa nopeammin.

Krista Koivisto
krista.koivisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi