Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hyvästi yksinäiset joulut? Lahden Joulukylän pikadeiteillä on mahdollisuus tavata jouluheila – vihille ei kuitenkaan pääse suoraan luistinradalta

Joulukylä on avoinna yleisölle yhdeksän päivän ajan. Arkistokuva. Kuva: Mirja Hussain

Lahden Joulukylän pikkujouluissa on mahdollisuus tavata ehkäpä jopa "se oikea". Pikkujoulut järjestetään perjantaina 20. joulukuuta. Esiintyjänä on lahtelaisartisti Mikael Saari.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Skate & Date -pikatreffit, joka on nykyaikaistettu versio rusettiluistelusta. 30–50-vuotiaiden erä luistelee kello 19 ja 18–30-vuotiaiden erä kello 20. Osallistuminen on ilmasta, jos jalassa on omat luistimet. Vuokraluistimista joutuu maksamaan pienen maksun.

Tapahtumaa juontava tapahtumapappi Reetta Kaltteenmäki odottaa, että pikadeiteillä syntyisi hyviä mätsejä. Vihkimään hän ei kuitenkaan ole varautunut, ainakaan suorilta.

Joulukylän pikkujouluissa kuullaan livenä Mikael Saaren musiikkia. Kuva: Mirja Hussain

– Ei sentään, vaikka olisihan se hauska konsepti. Ainakin kuulutukset pitää hoitaa etukäteen.

Joulukylässä ei mahdollisen orastavan lemmen lämmittämien lisäksi tarvitse värjötellä muidenkaan. Tolvanen oy:n isännöimässä Kahvipaussi-teltassa on myynnissä terästettyä glögiä ja totia koko Joulukylän avoinnaoloajan.

Lahden Joulukylä on avoinna 14.–22.12.2019 joka päivä kello 9–19. Pikkujouluperjantaina 20.12. on pidennetty aukioloaika kello 9–21. Päätöspäivänä 22.12. kylä hiljenee joulun viettoon kello 18. Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Lahden kaupunki ja Lahden seurakuntayhtymä.

Heidi Malin
heidi.malin@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi