Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden Vapaudenkadun Pikku Hanhi vaihtaa omistajaa

Hannes Kuusisto on tuttu muun muassa Hollolan kirkonkylän kioskilta. Kuva: Mirja Hussain

Lahden keskustassa sijaitseva ravintola Pikku Hanhi vaihtaa omistajaa. Uusi omistaja on Hollolan Vanhalta Kunnantuvalta ja Hollolan kirkonkylän kioskilta tuttu Hannes Kuusisto.

- Olin hautonut jo jonkin aikaa ajatusta, että olisi kiva avata Lahteenkin jotain. Olen etsinyt hiljaisen aktiivisesti paikkaa ja nyt sitten monien sattumien summana eteen tuli Pikku Hanhi ja tässä sitä ollaan, Kuusisto sanoo.

- Pikku Hanhen konsepti on lähellä sitä, mitä olin visioinutkin: ruokaa, ohjelmaa ja laadukasta anniskelua.

Omistajanvaihdos tapahtuu virallisesti marras-joulukuun vaihteessa. Kuusisto kertoo, että jollain aikataululla asiakkaalle näkyviä muutoksia tulee lähinnä ruoan merkeissä.

- Pubiruokaa uudella ajatuksella, Kuusisto paljastaa, mutta sanoo, ettei ruoka kuitenkaan tule jatkossakaan olemaan pääroolissa Pikku Hanhessa niin kuin se ei ole ollut tähänkään asti.

Asiakkaille tuttu Elsa Rusi jatkaa Pikku Hanhen ravintolapäällikkönä. Hän on ollut mukana alusta asti ja saa nyt Kuusiston mukaan lisää roolia.

Pikku Hanhen puikkoihin siirtyminen on Kuusistolle yritystoiminnan laajentamista. Hänen luotsaamansa Hollolan Vanha Kunnantupa ja Hollolan kirkonkylän kioski jatkavat toimintaansa normaaliin tapaan.

Lue myös: Hollolan Vanhassa Kunnantuvassa kahvi tarjoillaan arvonsa mukaisista astioista – nuori yrittäjä: "Olen kasvanut perheessä, jossa on opetettu tukemaan muita"
 

Pikku Hanhi on alun perin Markku Kivimäen, Topi Laakson ja Timo Hirvosen vuoden 2015 kesällä avaama 130-paikkainen pubiravintola Lahden Vapaudenkadulla.

Rautatienkadun Hanhenpoika jatkaa edelleen Kivimäen ja Laakson alaisuudessa.

Krista Koivisto
krista.koivisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi