Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden seurakuntayhtymä aikoo järjestää kaupunkifestivaalin

Lahden seurakuntayhtymä aikoo järjestää ensi toukokuussa yhdessä Suomen Lähetysseuran ja Lahden kaupungin kanssa Lähetysjuhlat, joiden teemana on "Missä taivas on?". Tapahtuma sijoittuu Ristinkirkkoon ja Lahden keskustan alueelle.

Seurakuntayhtymä aikoo jatkaa säästölinjalla myös kiinteistöjensä suhteen. Yhtymässä toimii kaksi työryhmää, kiinteistötyöryhmä ja sen alaisuuteen leirikeskustyöryhmä, joiden tehtävänä on valmistella kiinteistöjen vähentämistä vajaalla kolmanneksella seuraavan kahdeksan vuoden aikana.

Lahden yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi keskiviikkona seurakuntayhtymälle talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2020. Talousarviossa kirkollisverotulojen määräksi on arvioitu 17,9 miljoonaa euroa ja toimintamenoiksi 21,3 miljoonaa euroa.

Lisäksi Lahden seurakuntayhtymä siirtyy vuodenvaihteessa Tampereen hiippakunnasta Mikkelin hiippakuntaan. Muutos on hallinnollinen, eikä se juurikaan vaikuta seurakuntalaisten ja kaupunkilaisten arkeen.

Lue myös: Lahden joulukylästä halutaan erityisen viihtyisä: reseptinä tunnelmavalaistus - aikuisille tarjolla pikadeittiä
Heidi Malin
heidi.malin@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi