Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Tykkimäki Actionpark lopettaa Lahdessa – tilat Launeen Prisman laajennukseen

Tykkimäki Actionparkin toiminta loppuu ja tilalle tulee laajennettu puutarha- ja työkaluosasto. Kuva: Mirja Hussain

Launeen Prisma laajentaa valikoimaansa ja niinpä Tykkimäki Actionparkin toiminta loppuu Lahdessa vuodenvaihteen jälkeen. Actionparkin tilalle tulee Prisman pienraudan, työkalujen ja puutarhatuotteiden laajennettu osasto.

– Lahden Terran toiminta päättyi aiemmin syksyllä, mutta pystymme nyt vahvistamaan Hämeenmaan suurimman Prisman tarjontaa asiakasomistajillemme, Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto sanoo Tykkimäen lähettämässä tiedotteessa.

Tykkimäelle Lahdesta vetäytyminen ei ole Tykkimäen vapaa-aikakeskus oy:n toimitusjohtajan Sakari Pasasen mukaan ongelma.

– Osuuskauppa Hämeenmaan laajennustarpeen myötä vetäytyminen Lahdesta sopi Tykkimäelle tässä kohtaa hyvin. Kouvolan Actionparkin toimintaan tällä ei ole vaikutusta, Pasanen sanoo.

Launeen Prisman piha ja puutarha -osastolle tulee lähinnä pihanhoitotarvikkeita ja -työkaluja. Myös grillien ja grillaustarvikkeiden valikoima kasvaa, jonka lisäksi puutarhakalusteet ja -tarvikkeet palaavat kaupan valikoimiin.

– Ulkomyymälätuotteita, kuten taimia, lannoitteita ja katteita, myymme Lahden alueella Holman Prismassa, Vormisto sanoo.

Launeen Prisma kasvattaa myös rakentamisen ja remontoinnin osastoaan. Jatkossa Prismasta löytyy myös maaleja ja maalaustyövälineitä, käsi- ja sähkötyökaluja sekä sähkötyökalutarvikkeita.

Heidi Malin
heidi.malin@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi