Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Rekka ja henkilöauto kolaroivat Lahdessa - poliisi kertoo autoilijan menneen sekaisin kaistoissa

Rekka ja henkilöauto kolaroivat ohitustiellä Lahdessa varhain torstaiaamuna. Hätäkeskus sai hälytyksen valtatie neljälle kello 5.11.

Onnettomuus tapahtui ohitustiellä noin Hartwallin kohdalla. Molemmat ajoneuvot olivat menossa etelään eli Helsingin suuntaan.

Hämeen poliisin mukaan 56-vuotias henkilöautoa kuljettanut mies oli lähtenyt ohittamaan rekka-autoa vasemmanpuoleisinta ajokaistaa käyttäen. Hän oli mennyt poliisin mukaan ajokaistoissa sekaisin tietyömaan kohdilla ja ohjannut autonsa rekan käyttämälle ajokaistalle tämän eteen. Rekka törmäsi henkilöautoon. Molemmat ajoneuvot ajautuivat törmäyksen jälkeen kulkusuunnassaan oikealle, pientareelle kaiteen yli.

Henkilöauto kääntyi törmäyksen seurauksena katolleen. Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan rekka jäi tien reunaan kallelleen. Myös se vahingoittui onnettomuudessa niin ettei päässyt jatkamaan matkaansa.

Onnettomuudessa oli mukana kolme henkilöä, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut. Ensihoito tarkisti onnettomuudessa olleet.

Onnettomuus haittasi jonkin aikaa aamun liikennettä etelään suuntaan menevillä kaistoilla. Poliisi oli paikalla ohjaamassa tielläliikkujia.

Onnettomuudessa olleet kulkuneuvot odottivat vielä aamulla tieltä siirtämistä. Siirtäminen on kulkuneuvojen omistajien vastuulla.

Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös: Auto romuttui rajussa ulosajossa Hollolassa, nuori kuski ja matkustajat selvisivät säikähdyksellä
 
Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi