Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden Askonalueen toimistoille uusi pääomistaja

Askonalueen toimistokiinteistöt saivat perjantaina uuden pääomistajan. Kuva: Aku Isotalo

Askonalueen toimistokiinteistöt eli kiinteistöosakeyhtiö Lahden Askotalot ovat saaneet uuden pääomistajan. Kiinteistöt omistanut Renor tiedotti perjantaina, että se on myynyt enemmistöosuuden osoitteissa Askonkatu 9:ssä ja Askonkatu 10:ssä sijaitsevista toimistokiinteistöistä Trevian Rahastot -yhtiön hallitsemalle erikoissijoitusrahastolle.

– Olemme erittäin ilahtuneita, kun merkittävä suomalaisiin kasvukeskuksiin sijoittava vakavarainen erikoissijoitusrahasto on valinnut ensimmäiseksi sijoituskohteekseen Lahdessa juuri Askonalueen, sanoo Renorin toimitusjohtaja Marko Liimatainen yhtiön tiedotteessa.

Omistusjärjestely toteutettiin suunnatulla osakeannilla. Renor kertoo tiedotteessaan jatkavansa kiinteistöjen vähemmistöomistajana ja managerina.

Kaupan kohteena olevien kiinteistöjen yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on vajaat 32 000 neliömetriä ja merkittävimpiin vuokralaisiin kuuluvat muun muassa Päijät-Hämeen käräjäoikeus, Andritz ja Rantalainen.

– Kiinteistö sijaitsee erittäin kiinnostavalla ja kehittyvällä alueella. Askonalueesta on muodostumassa vireä ja monipuolinen työn, asumisen ja tapahtumien kaupunginosa, sanoo Trevian Rahastot AIFM:n kiinteistösijoitusjohtaja Risto Aro yhtiön tiedotteessa.

Kimmo Kangas
kimmo.kangas@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi